Остават броени месеци до настъпването на 2019 година.Въпреки че някои от

...
Остават броени месеци до настъпването на 2019 година.Въпреки че някои от
Коментари Харесай

Трите зодии, за които 2019 година ще бъде незабравима

Остават броени месеци до настъпването на 2019  година.Въпреки че някои от нас към момента не смеят да кроят проекти, то други към този момент самоуверено се пробват да плануват идващите събития в живота си и възнамеряват да стартират нова работа, да завършат образованието си или да скрепят връзката си с брак.
 нова година ThinkStock/Getty Images
Със сигурност всеки чака с неспокойствие да види какво ще се случи. И до момента в който за едни годината няма да е изключително великодушна, то за други тя ще е повече от признателна. За три зодии 2019 година ще бъде незабравима. Ето кои са те:

Телец

Тази година ще осъществите премеждие , за което постоянно сте мечтали, само че все не са ви достигали финанси, кураж или свободно време. Най-сетне всички ваши неналичия ще са попълнени и най-сетне ще можете да грабите с цялостни шепи от живота. 

Ще скочите в незнайното с огромно неспокойствие и ще се придвижите на място, което сте виждали до момента единствено в своите най-красиви сънища. Ще поемете доста опасности, само че и ще изживеете неповторими страсти, с каквито малко хора могат да се похвалят. За вас 2019 година ще е повече от вълшебна .-->
 странствуване ThinkStock/Getty Images
Риби

Любов – това е думата, с която най-точно и бързо може да се опише вашата последваща година. Тези от вас, които са се страхували, че няма да срещнат любов, най-сетне ще открият своята съдбовна половинка. 

Да, това няма да се случи доста елементарно, само че след доста компликации и изменничества ще открият индивида, който ще ги накара да не помнят за несгодите си. За обвързаните Риби годината също ще е значима, тъй като ще скрепят връзките си и ще усилят своето семейство с най-малко още един член.

Козирог

Дори и тези от вас, които са изгубили религия в своя шанс, през 2019 година ще се уверят, че чудеса съществуват освен в приказките и филмите, само че и в действителния живот. Точно когато са загърбили всякаква вяра и са потънали в отчаяние, ще се случи нещо, което ще ги накара да вдигнат гордо глава. Най-сетне Козирозите ще прегърнат една своя фантазия и животът им ще се извърши със смисъл.
 обич ThinkStock/Getty Images
И още:

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР